Yhteystiedot

Dextra Koskiklinikka Villilä

Villilä

Ratakistonkatu 7
33300 Tampere

Puh. 010 312 147
Fax 010 312 2147
koskiklinikka.villila@koskiklinikka.fi

Avoinna: ma-pe 8-19, la-su 10-14 ajanvarauksella
Laboratorio:  ma, ke ja pe klo 8-11 ajanvarauksella
Ajanvaraus: puh. 03 2506 820 tai 010 312 149 tai netissä

Palvelupäällikkö Leena Haataja 

Palvelumme

• Erikoislääkäri (gastrokirurgi, gynekologi, keuhkotautien erikoislääkäri, lastenlääkäri, lasten reumatologi, ortopedi, sisätautilääkäri, verisuonikirurgi)
• Yleislääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri
• Sairaanhoitajan / työterveyshoitajan vastaanotto
• Työterveyslääkäri
• Työterveyshuolto
• Laboratoriopalvelut

Vastaanottotoiminta

Koskiklinikka Villilässä pääsee sekä yleis- että erikoislääkärin vastaanotolle. Villilässä tehdään myös pienkirurgisia toimenpiteitä kuten luomenpoisto, sisäänkasvaneen kynnen hoito, haavan ompelu sekä suonikohjujen vaahtoruiskutus. Lääkärimme antavat akupunktiohoitoja sekä tekevät yksityislentäjien ja lennonjohtajien lupakirjatarkastuksia. Sairaanhoitajan vastaanotolla voi mittauttaa verenpaineen, saada rokotuksia ja injektioita, poistaa ompeleita tai käydä sairasvastaanotolla.

Työterveyspalvelut

Teemme yhteistyötä niin yksilö- kuin organisaatiotasolla painopistealueina terveyden edistäminen, työkyvyn hallinta ja strateginen työhyvinvoinnin johtaminen.

Laboratoriopalvelut

Laboratorionäytteitä otamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-11 ajanvarauksella. Ajan voit varata myös internetissä. Tutkimuksia varten tarvittavan lääkärin lähetteen saat Koskiklinikan lääkäreiltä vastaanottokäynnin yhteydessä tai vaihtoehtoisesti muulta lääkäriltä. Teemme myös päivystystutkimuksia, joiden tulokset saadaan saman vastaanottokäynnin yhteydessä.

Nopeasti lääkäriin joka päivä

Varaa aika netissä

tai soita

010 312 149

ma-pe 7-20
la-su 10-16

Oikea asiantuntija juuri sinulle

Siirry lääkärihakuun