Palvelut henkilöasiakkaille

Fysio Koskiklinikka dbc

_DSC0313Fysio Koskiklinikka on toiminut moniammatillisessa yhteistyössä Koskiklinikan kanssa vuodesta 2000 alkaen. Klinikkamme fysioterapeuteilla on monipuolista erikoistumiskoulutusta (OMT, MDT, työfysioterapia, podiatrinen fysioterapia, voice massage) sekä vahva ja pitkäaikainen kokemus tuki- ja liikuntaelinpotilaiden hoidosta ja kuntoutuksesta.

Toteutamme vuositasolla myös useita satoja hoitojaksoja polvi- tai olkapääleikkauksen jälkeistä kuntoutusta. Fysioterapeuttimme osallistuvat aktiivisesti myös urheilijoiden kuntoutukseen ja harjoittelun tukemiseen. Tarjoamme myös yksilöllisiä Foot Balancen Medical tukipohjallisia, jotka asiakas voi saada mukaansa jo ensimmäisen käynnin yhteydessä. Toteutamme myös PhysioPilates ryhmiä. Terveystuotteissa meillä on lisäksi myynnissä myös muita kuntoutumista ja hyvinvointia tukevia tuotteita.

Klinikkamme vastuulääkärinä toimii fysiatrian erikoislääkäri Timo Lääperi. Vastuulääkärimme konsultaatiot sisältyvät hoitopolkuumme fysioterapeutin arvioidessa ne tarpeelliseksi hoitosuunnitelman tarkentamiseksi.

Fysio Koskiklinikka on osa valtakunnallista DBC Klinikkaa. Lisätietoa suomalaisten kehittämästä DBC-hoitomenetelmästä sekä yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Nopeasti lääkäriin joka päivä

Varaa aika netissä

tai soita

010 312 149

ma-pe 7-20
la-su 10-16

Oikea asiantuntija juuri sinulle

Siirry lääkärihakuun

Nopeasti lääkäriin joka päivä

tai soita

03 2506 506

ma-pe 7-19
la-su 10-16

Oikea asiantuntija juuri sinulle

Siirry lääkärihakuun