Palvelut henkilöasiakkaille

Nopeasti lääkäriin joka päivä

Varaa aika netissä

tai soita

010 312 149

ma-pe 7-20
la-su 10-16

Oikea asiantuntija juuri sinulle

Siirry lääkärihakuun

Koskiklinikka on mukana kaikissa terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyvissä elämäntilanteissa.

Osaava ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ja perhettäsi viihtyisissä ja nykyaikaisissa tiloissamme Koskikeskuksessa, Villilässä, Pirkkalassa ja Hervannassa. Olemme varma valinta silloin, kun haluat saada yksilöllistä, ammattitaitoista ja nopeaa palvelua terveyteesi liittyvissä asioissa.


Hae palveluita

Yleislääkäripalveluiden lisäksi Koskiklinikalla toimii lähes kaikkien erikoisalojen lääkäreitä ja asiantuntijoita. Hae palveluita ja asiantuntijoita:

Lääkärin vastaanotto

Lääkärin vastaanotolle voit hakeutua varaamalla ajan lääkäreillemme. Yli kahdensadan lääkärin joukosta löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. Kaikki lääkärimme ovat ammattitaitoisia ja päteviä yleis- tai erikoislääkäreitä ja koko asiantunteva henkilökuntamme on valmiina palvelemaan juuri sinua!

Lue lisää ›

Lastenlääkäriasema

Lastenlääkärimme hoitavat viikon jokaisena päivänä pikkuasiakkaidemme äkilliset ja myös pitempiaikaiset vaivat asiantuntevasti.
Halutessasi neuvontaa, tukea tai ohjausta lapsesi sairastuessa tavoitat lastensairaanhoitajamme myös puhelimitse arkisin klo 8-16 numerosta 0600 03040. Palvelun hinta on 1,98 e/min. + pvm/mpm.
Lue lisää ›

Tutkimukset

Koskiklinikan omat tutkimuspalvelut ovat osa korkeatasoista palveluamme. Lääkärin lähetteellä tehtävät tutkimukset antavat sinua hoitaville asiantuntijoille lisää tärkeää tietoa, jotta hoitotoimenpiteet voidaan kohdistaa oikealla tavalla.

Lue lisää ›

Toimenpiteet

Teemme Koskiklinikalla usean eri lääketieteen alan toimenpiteitä, joihin pääset nopeasti ja jonottamatta. Lääkärin lähetettä vaativiin toimenpiteisiin voit varata ajan myös julkisesta terveydenhuollosta saadulla lähetteellä.

Lue lisää ›

Sporttiklinikka on urheilijan oma klinikka

Sporttiklinikka tarjoaa kilpa- ja kuntourheilijoille nopean ja vaivattoman pääsyn kokonaisvaltaiseen hoitoon. Sporttiklinikalla varmistamme parhaan mahdollisen hoidon ja avun urheilijan tarpeet ja lajin erityisvaatimukset huomioiden. Sporttiklinikka on urheilijaa varten!

Lue lisää ›

Hyvä Ikä – täyden palvelun senioriklinikka

Hyvä Ikä -klinikka on apuna ikääntymisen polulla. Mielekäs ikääntyminen tarkoittaa terveenä ja toimintakykyisenä pysymistä mahdollisimman pitkään. Toisinaan sairaudet kuitenkin kohdataan äkillisesti. Hyvä Ikä- klinikalta apua saa nopeasti: kun tutkimukset ja hoito aloitetaan heti, sairaudet eivät ehdi edetä.

Lue lisää ›

Kuvia lääkäriasemalta

Nopeasti lääkäriin joka päivä

tai soita

010 312 149

ma-pe 7-20
la-su 10-16

Oikea asiantuntija juuri sinulle

Siirry lääkärihakuun