Koskisairaala

Huippuosaajat käytössäsi

Dextra Koskisairaalassa Sinua palvelee noin 70 oman erikoisalansa kirurgia, 13 sairaanhoitajaa ja asiakaspalvelusihteeri. Kirurgimme ovat kokeneita ammattilaisia ja edustavat suomalaista kärkiosaamista omilla erikoisaloillaan.

Hae asiantuntijaa 

Nopeasti toimenpiteeseen

Dextra Koskisairaala on erinomainen vaihtoehto, kun haluat itse vaikuttaa toimenpiteesi ajankohtaan ja saada hoitoa yksilöllisesti ja jonottamatta.  Dextra Koskisairaalan ajanvaraus palvelee sinua numerossa 03 2506 510.

Lue lisää ›

Viihtyisät ja nykyaikaiset tilat

Dextra Koskisairaalassa on neljä leikkaussalia, 11-paikkainen heräämö ja kaksi potilashuonetta yöpymisiä varten. Palvelumme on yksilöllistä ja ystävällistä. Haluamme asiakkaidemme toipumisen olevan miellyttävää.

Lue lisää ›Kokemuksia Koskisairaalasta

”Aivan loistava palvelu! Ystävälliset, ammattitaitoiset ja työstään pitävät IHMISET. Iloiset terveiset koko henkilökunnalle.”

 

”Polvessa nivelkierukka rikki, polvi lukossa. Astuin ovesta sisään ilman mitään varausta. Sain ajan 20 min päähän ja noin 1 t kuluttua pääsin leikkaukseen. Noin 4 t sisään astumisesta pääsin pois ja homma oli hoidossa. Hieno suoritus teiltä. Erityisesti leikkauksen jälkeinen palvelu oli loistavaa. ”

”Saimme oikein hyvää palvelua Koskisairaalassa. Lapsesta huolehdittiin oikein hyvin ja aikuisia informoitiin hyvin leikkauksen kulusta ja sujumisesta. Erityiskiitos vielä, että sain jättää lapsen hetkeksi vielä hoitajien hoiviin leikkihuoneeseen, kun kävin itse alakerran kaupassa.”

”Polveni on tähystetty kahteen kertaan Koskiklinikalla. Sporttiklinikan henkilökunta on ollut asiantuntevaa ja lämminhenkistä. Ajanvarauksessa on aina joustettu.”  – Jääkiekkoilija Ville Nieminen

”Erittäin mukavat lääkärit sekä hoitajat Koskisairaalassa. Pienillä asioilla pystyi vaikuttamaan potilaan oloon ja tekemään siitä mahdollisimman mukavan. Suosittelen ehdottomasti Koskisairaalan palveluja jatkossa muillekin.”

”Iso kiitos Koskisairaalan henkilökunnalle: Ei näin pienelle paperille mahdu tarpeeksi ylistyssanoja / kehuja palvelun laadusta. Nousi suomalaisen sairaanhoidon rima kerta heitolla taivaisiin. Ei nimellä pysty kaikkia kiittämään.”


Hoitopolku


Meiltä löydät mm. näiden alojen spesialistit

Hae palveluita

Yleislääkäripalveluiden lisäksi Koskiklinikalla toimii lähes kaikkien erikoisalojen lääkäreitä ja asiantuntijoita. Hae palveluita ja asiantuntijoita:

Ota yhteyttä

Leikkausajanvaraus ja neuvonta
puh. 03 2506 510
ma-to 8-16, pe 8-15
koskisairaala@koskiklinikka.fi
Sairaanhoitajat
03 2506 554
03 2506 555
050 360 3457 (tiedustelut asiakkaana olevasta läheisestä)